2014. július 17., csütörtök

Nyerj Helena könyvcsomagot!

Sziasztoooook!


Ha tetszik, ha nem, csinálunk egy spontán nyereményjátékot! Hogy miért? Mert jókedvemben vagyok, tegnap egy nagyon klafa Paddy koncerten voltam, és egyébként is nyár van, buli van, lazulás van, és ha ez nem lenne elég, a Fénytörés nemrég lett 3 éves, szóval szerintem minden okunk megvan az ünneplésre. :)

Hogy mit lehet nyerni?

Kettő db könyvcsomagot, ergo, két nyertesünk lesz! Mindkét csomagba beletartozik egy személyre szólóan dedikált Fénytörés és Szabadesés, valamint egy-egy hozzájuk passzoló könyvjelző.

Hogy lehet megnyerni? 

Van ez a kis cuki nyereményjátékos alkalmazás, a rafflecopter, ami tényleg játékos módon akar rávenni Benneteket a dologra: minél több kis feladatot teljesítesz, annál nagyobb esélyed lesz nyerni! Én 6 feladatot találtam ki, ebből egy kötelező van: az írói Facebook oldalam lájkolása. Ezenkívül van itt blogra való feliratkozás, Twitteres feladat, ilyesmi... kukkantsatok rá! Ezt a nyereményjáték boxot ennek a blogbejegyzésnek az alján találjátok. Ebbe kell bejelentkeznetek, és ezen belül kell megcsinálni a feladatokat!

Hogy egyértelműbb legyen, leírom részletesen, mit is kell csinálni a Giveaway/nyereményjáték boxocskában. A játék 6 lépésből áll, mindegyik feladattal +2 pontot szerezhetsz. Maximum 12 pontot gyűjthetsz.

1. Ez az egyetlen kötelező lépés, az írói Facebook oldalam lájkolása. Választanom kellett, hogy mit tegyek kötelezővé, és a Twittert kevesebben használják, mint a FB-ot, úgyhogy ez maradni fog. Zöld pipa, ha megvagy vele.

2. Kövess be Twitteren, és add meg, milyen néven követtél be. Ha nincs Twittered, ez értelemszerűen kimarad. Zöld pipa, ha kész.

3. Tweetelj a nyereményjátékról. Nyomj rá a Tweet gombra, és okézd le a kiírt Twitteres posztot. Be kell másolnod a poszt linkjét is. Ha kész, akkor zöld pipa.

4. Iratkozz fel erre a blogra, amit a balos sáv "Rendszeres olvasók" menüjében tehetsz meg. Klikk a kék gombra, iratkozz fel, és add meg, milyen néven tetted ezt meg. Ha kész, zöld pipa.

5. Lájkold a Helena-trilógia Facebook oldalát. Ha megvan, nyomj egy zöld pipát.

6. Iratkozz fel a Tükörlelkek c. blogregényemre/blogomra. [És nagyon örülök, ha el is olvasod! :)] Add meg a neved itt is, és nyomhatod a zöld pipát.

ÉS SOK SZERENCSÉT!

A játék jó hosszú lesz, augusztus 20-án ér véget. Hajrá, hajrá! :)

DC xx

a Rafflecopter giveaway

21 megjegyzés:

 1. hali :) mindegyiket teljesitettem, hogyan kell pipazni? am kocsis hanna, vagy kocsis hanna katica neven tettem mindegyiket :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! A rafflecopter boxban (ennek a bejegyzésnek a végén láthatod) kell bepipálnod a dolgokat, ott ad meg a neved, ilyesmiket. Csak így regisztrálja a pontjaidat a sorsolás rendszerébe. :)

   Törlés
 2. Nagy részét megcsináltam :) Twitterem nincs, emiatt nem fogok csinálni :s Viszont remélem, hogy megnyerem, a Tükörlelkekben is szeretem a stílusodat!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik a Tükörlelkek! Köszi, hogy játszol! :)

   Törlés
 3. Szia!:) Teljesítettem a pontokat, viszont az olvasás-os rész még vissza van :-) Szeretném megnyerni a könyveket, tökéletesek lennének egy kis nyári könnyű regénynek és megfelelő lenne kicsit pihentetni az agysejteket!:)
  Facebook nevem, amivel like-oltam: Evelin Bozsik
  Twitter: @Evelin_Field
  és a nevem, amivel feliratkoztam a blogokra: Harriet E. Everett
  Remélem mindent megfelelően csináltam, ha még sem, kérlek értesíts!:)
  Ezer köszönet a játékért és a lehetőségért,

  Harriet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszi, hogy ide is leírtad az adatokat, de elég, ha a nyereményjáték boxban megcsinálod, mert csak úgy tudja a rendszer fogadni a jelentkezésedet! :)

   Törlés
 4. Hali :) amit tudtam azt teljesítettem,de a 2.és a 3.at nem mert nincs Twitterem!!! és nem tudom,hogy hol és hogyan kell pipálni a nevem meg Wayer Forever :) <3 még nem olvastam a könyvet de érdekel, a blogodba már ma belekezdek!!

  VálaszTörlés
 5. Szia! A játékot ennek a bejegyzésnek a végén található Rafflecopter-es boxocskában kell megcsinálni. Ott 6 feladat van, bejelentkezel, lenyitod a +2-eseket, megcsinálod a feladatot, és ott pipálod a jobb alsó sarokban a zöld gombocskát. Így regisztrálja, hogy mennyi +2 pontot szereztél. Nem muszáj mindet megcsinálni, csak minél többet csinálsz, annál nagyobb esélyed lesz nyerni. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi,de nem sikerült,nem találom a feladatokat ): meg nem enged regisztrálni,hogy betudjak jelentkezni :(

   Törlés
  2. Facebookkal vagy e-mail címmel tudsz bejelentkezni. Akkor fognak előjönni a feladatok. :)

   Törlés
 6. Szia! :) Minden feladatot teljesítettem! :) Remélem sikerül megnyernem az egyik könyvcsomagot, mert imádok olvasni, és ez a könyv is felkeltette az érdeklődésemet, szívesen elolvasnám. :D
  Örkényi Zsófia néven teljesítettem az összes feladatot, egyedül a twitteren más a nevem: @zsorzsee :D Köszönöm a játékot! Alig várom a sorsolást! :D

  VálaszTörlés
 7. Szia! Sajnos Twitterem nincs, így az a 4 pont el is úszott, de azért remélem, szerencsém lesz! :) Köszönöm a lehetőséget! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Meglátjuk! Köszönöm, hogy jelentkeztél. :)

   Törlés
 8. Szia!
  Twitter fiókom nincsen, ezért ott természetesen semmit nem tudtam kezdeni. Facebookon pedig megvolt a like az oldalakon, és Harry Petrova-ként iratkoztam fel a blogokra.:)

  VálaszTörlés
 9. Szia! Minden feladat készen van! Még nem olvastam a könyvedet, de remélem most ha nyerek elolvashatom! :) Köszönöm a játékra a lehetőséget! :D

  VálaszTörlés