2014. november 13., csütörtök

A könyvek és az ősz: Fall Time Cozy Time Booktag

Az egyik kedvenc könyves bloggerem, Eszter volt olyan cukormókus, és bejelölt ezen az őszies hangulatú könyves kitöltősdin, úgyhogy kénytelen voltam elengedni a fantáziámat, és valahogy összehozni a könyveket meg a sütőtököket. :) Köszi, Eszter!

Reccsenő falevelek – a világ tele van színekkel. Válassz egy könyvet, amely borítóján őszi színek (piros, narancssárga, sárga) vannak.

Neil Gaiman: SoseholKényelmes, meleg pulcsi – végre elég hideg van ahhoz, hogy nagy, meleg ruhákba bújjunk. Melyik könyv tölt el melegséggel?

A Harry Potter bármelyik része. Megunhatatlan, visszahozza a gyerekkoromat, és magával ragadó a varázsos hangulata. :)

Őszi vihar – süvít a szél és esik az eső. Válassz egy könyvet vagy műfajt, amit egy viharos napon olvasnál.

Ha már vihar és búskomorság, akkor valami elvont fantasyt vagy krimit olvasnék. Mondjuk, egy Gaiman könyvet, vagy Lakatos Leventét. A Bomlást úgyis elég régóta halogatom, a közeljövőben tuti előveszem.Hideg, csípős szél – ki a legmenőbb karakter, akivel helyet cserélnél?

Most mondjam azt, hogy Morpheusz, mert olyan királyság lenne az Álmok Fejedelmének lenni? :)


Forró almabor – melyik alulértékelt könyvet szeretnéd látni a legfelkapottabbnak?

Rengetegen ismerik A Gyűrűk Urát, de nem elegen az előtörténetet, Középfölde teremtéstörténetét és az első nagy háborúkat. Szerintem A szilmarilok van olyan jó, ha nem jobb, mint Tolkien legismertebb műve (ő maga is inkább A szilmarilokat tartotta a fő művének).

Kabát, sál és kesztyű – a levegő lehűlt és ideje melegen felöltözni. Melyik a legkínosabb könyvborító, amivel rendelkezel, és nem szeretnéd, ha bárki látná?

Sylvia Day: Bared to You (még jó, hogy csak e-könyvben van meg)


Sütőtök 
 Melyik a kedvenc őszi ételed?

A dió, minden mennyiségben.

Forró kandallótűz – oszd meg a melegséget! Kit tagelsz be?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése