2015. március 31., kedd

Tavaszi nyereményjáték! :)

Szerintetek is eljött az ideje egy tavaszi nyereményjátéknak, ugye? Na, hát ez szuper, egyetértünk! :D

A játék most is a blogbejegyzés alján található Rafflecopter dobozkán belül zajlik. Minél több feladatot csináltok meg, és pipáltok ki, annál nagyobb eséllyel indultok a sorsoláson.

Mi a nyeremény?

Legutóbb a Fénytörésért folyt a játék, így most a második részt, a Szabadesést lehet megnyerni, amit dedikálok a nyertes számára. Úgy gondoltam, melléteszek egy belevaló, romantikus, rockeres könyvet, az Örökké a csajomat. A könyvcsomaghoz természetesen jár két Helenás könyvjelző.


Leírom, hogy pontosan mit kell csinálni a Rafflecopter boxon belül.

1. Lájkold az írói Facebook oldalamat! Ez az egyetlen kötelező feladat. Nyomd meg a  pipás gombot a jobb alsó sarokban, ha készen vagy vele, vagy ha már korábban lájkoltad az oldalt.

2. Lájkold a Tükörlelkek Facebook oldalát! A Tükörlelkek egy Magyarországon játszódó ifjúsági regény, és júniusban fog megjelenni a Ciceró Könyvstúdió gondozásában.

3. Kövess Twitteren! Szerintem megéri regisztrálni. Szeretem ezt az oldalt, itt is nagyon jól tudunk kommunikálni egymással. :)

4. Twitteren ossz meg egy tweetet a nyereményjátékról! Nyomd meg a "Tweet" gombocskát, küldd el a kiírt szöveget a Twitteredre, aztán ennek a tweetnek a linkjét másold be ide, ahogy a feladat kéri. 

Ha megcsináltál egy feladatot, a dobozkában meg kell nyomnod a hozzá tartozó pipás gombocskát. Nincs is más dolgod, készen vagy! :)

A játék április 12-ig tart. Sok szerencsét, kellemes húsvéti ünnepeket és tavaszi pihenést! :))

a Rafflecopter giveaway

DC xx

6 megjegyzés:

 1. elméletileg minden kész:3 hátha most szerencsém lesz:) nagyon várom már a Tükörlelkeket!!!:33

  VálaszTörlés
 2. Uhm, én a twitterhez nem értek. Retweeteltem, csillagoztam, meg méég nem tudom. 1. (y) 2. (y) , 3 (y) 4(y)
  De, az utolsó előtti bekezdésed.. az valahogy nem jött össze. Igérem, nem leszek informatikus. Soha.
  Azéért, remélem, beleszámit... >.<
  Cristal ××

  VálaszTörlés
 3. Szia! ^^
  Lájkolva van az összes Facebook-oldalad, követlek Twitter-en, és Tweet-eltem is a nyereményjátékkal kapcsolatban, de a bejegyzés alján lévő izét nem tudom használni... :') Azt hogyan kell? Remélem, azért beleszámítok.
  Ui.: Telefonról próbálkoztam

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A dobozkában be kell lépned vagy e-mail címmel regisztráltan, vagy Facebookon keresztül. A kis boxban leadott kész feladatokhoz tartozó nevek között fog sorsolni a program, szóval ezen belül kellene jelezni, hogy megcsináltad. Gépről szerintem egyszerűbb lesz!

   Törlés