2016. március 31., csütörtök

Az egyik legszebb magyar szó az egészség. Nem?


Tegye fel a kezét, aki velem együtt őrült módon örül annak, hogy végre vége van ennek a nyálkás-csúszós-depressziós-undormányos télnek! Yeeeeah!

Na, gyermekeim, itt a tavasz, egy köpésre van tőlünk a nyár, és ilyenkor mindenki bepánikol, hogy pár héten belül jól kellene kinézni bikiniben, rövid gatyában, spagettipántosban, miniszoknyában, anyám kínjában. Ezért szerettem volna újfent felhívni a figyelmeteket az egészséges táplálkozásra és az egészség-centrikus életvitelre, mert lefogyni - ha hiszitek, ha nem - nem önsanyargató és tiltólistás fogyókúrával lehet, hanem clean eatinggel és mozgással. Már megint angolra váltottam és legszívesebben megdobálnátok paradicsommal? Hát, jó.

A Clean Eating Magyarország oldalán ezt a leírást találtam: "valódi tápanyagok, minőségi szénhidrátokkal, rostokkal, sovány hússal és friss zöldségekkel."

Ahelyett, hogy önmagamat ismételném az életmódváltással kapcsolatban, belinkelem a tavalyi cikkemet. Ha ezt elolvassátok, már sokkal többet tudtok majd az egészséges életvitel irányelveiről, mintha... mintha nem olvasnátok el. Oké.

Inspirációnak és motivációképp pedig hadd osszak meg pár kajcsit az Instagramomról. Aki követ Instán, az tudja, hogy az éppen olvasott könyveimen túl szorgosan osztogatom meg a fincsi ebédjeimet és a nasikat, és ha ezzel esetleg arra ösztönzök valakit, hogy dobjon össze magának egy gyümisalátát, már megérte.

Tavaszra fel, egészségre fel! :)

Béke, szeretet, napfényeső, rocknroll.

Dóra xx


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése