2016. március 5., szombat

Helena III. Interferencia borító

Elérkezett ez a nap is. Hihetetlenül szürreális, nem hiszem el, nem vagyok hajlandó elfogadni, valaki csípjen meg, valaki húzza meg jó alaposan a hajamat vagy csináljon valamit, mert úgy sem igaz. :D DE IGAZ! Hosszú évek, ismétlem - a leghűségesebb és legcsodálatosabb olvasóim nagyon is tisztában vannak vele - ÉVEK után már csak pár hónapot kell kibírni, és a könyvesboltok polcaira kerül a Helena-trilógia harmadik, befejező kötete. 

Rizsa vége. Jön a lényeg. A borító.
Amit tudni kell a borítóról:

1. Amikor először megláttam a végleges verziót, majdnem elsírtam magam örömömben. Ráadásul tök véletlenül éppen valami felemelő hatású öröm rockzene ment a háttérben, szóval elképzelhetitek az összhatást.

2. Hihetetlen összetartó csapatmunka eredménye a borító. Ezt a szuper teamet úgy kell elképzelni, hogy a meseszép Klézli Krisztina állt (fetrengett) modellt, a tesóm, Papp Gergő fotózott, a gyönyörűséges grafikát pedig Kapás Melitta álmodta rá a képre. Isteni volt ezzel a csapattal dolgozni, imádom mindegyiküket! :)

3. Ez még csak a fele. Lesz hátulja is, fülszöveggel együtt. Türelem teljes borítót terem.

Azt hiszem, nem is maradt hátra más, minthogy elkezdjünk visszaszámolni a júniusi könyvhétig. Nehéz feldolgozni, hogy lezárul és kerek egésszé válik a történet, amin 17 éves korom óta dolgoztam. Keserédes, az egyszer tuti. De nagyon örülök, hogy nemsokára már ti is elolvashatjátok a befejezést. :)

Legyetek rosszak, feltétlenül.

Dóra xx

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik. *-* A modell is nagyon szép, meg a tűz-víz ellentét megjelenése is. És szépen illik majd a többi részhez is. Jól fog majd mutatni a polcomon. :D

    VálaszTörlés