2016. szeptember 5., hétfő

Tükörlelkek 2 nyereményjáték!

Sziasztok!

Szeptember közepén ajtóstul beront hozzánk a Tükörlelkek folytatása, és ennek örömére nem tudom visszafogni magam: rendezünk egy nyereményjátékot. Ez van.

Nagyon jó kis játékot találtam ki nektek. Nem kell lájkolni, nem kell megosztani semmit, csupán elolvasni/újraolvasni/átlapozni a Tükörlelkek első részét. Ez jól jön, mert úgyis most érkezik a folytatás, nem? :) Keresd ki a kedvenc idézetedet a könyvből, aztán írd meg nekem itt kommentben, így máris bekerültél a kalapba! Hát nem egyszerű?

És képzeljétek, rögtön két nyertest fogunk sorsolni, két Tükörlelkek 2 keresi a gazdáját.


A játék az alábbi Rafflecopter dobozkában zajlik, tehát először is jelentkezz ide be, aztán pipáld ki a kötelező kommentelős feladatot, miután kész vagy vele. A kommentelést a bejegyzés alján, a "Megjegyzés küldése" résznél tudod megtenni. Bármilyen idézetet elfogadok, ami a Tükörlelkek első részéből kerül kimásolásra. Lehet egy sor, egy gondolat, vagy akár több mondat is, de lehetőleg ne legyen hosszabb 2-3 bekezdésnél, vagy féloldalnyi párbeszédnél.

A sorsolást szeptember 15-én, a dedikálás előtti napon tartjuk. Apropó, dedikálás: ugye jöttök? :)

Íme a nyereményjáték dobozkája:

a Rafflecopter giveaway

Béke, szeretet, napfényeső, rocknroll.

Dóra xx

72 megjegyzés:

 1. Minden egyes hely egy újabb kaland, méghozzá azért, mert az emberek, akikkel találkozom, mind-mind egy megfejtésre váró rejtvény. :)

  VálaszTörlés
 2. Tudod, a félelem jó dolog. Ha nem lenne, minden túl egyszerű lenne, nem volna mit legyőzni.

  VálaszTörlés
 3. (...) a beszéd veszélyes. Ha egyszer elkezded, sose tudhatod, mi lesz a következménye. Megbántasz valakit, megváltoztatsz valamit, eldöntesz valamit, elárulsz valamit magadból, amit inkább elrejtenél a színfalak mögött."

  VálaszTörlés
 4. "Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet."

  VálaszTörlés
 5. Tudod, a félelem jó dolog. Ha nem lenne, minden túl egyszerű lenne, nem volna mit legyőzni.

  VálaszTörlés
 6. ,,Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz.”

  VálaszTörlés
 7. "Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell."

  VálaszTörlés
 8. A világ nem kíváncsi az én nézőpontomra vagy a fájdalmamra, a tanárokat nem érdekli, mi van velem, miután vége a negyvenöt perces órának és kilépek a teremből, anyámat nem érdekli milyen dolgok játszódnak le bennem, Zsoltot meg még az sem érdekli, hogy utálom a paradicsomot.

  VálaszTörlés
 9. "Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell."

  VálaszTörlés
 10. A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő. Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz. :)

  VálaszTörlés
 11. Kriszti: Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell.

  VálaszTörlés
 12. Mindenki életében máshol vannak lyukak, amiket sohasem fog tudni betömni vagy pozitív élményekkel kitölteni, ezért arra kell koncentrálni, ami teljes, egész, meg arra, ami még teljesebbé teheti a mindennapokat.

  VálaszTörlés
 13. A kedvenc szereplőm Olivér, majdnem a legtöbb rész, amikor felbukkan a kedvencem ^^

  ,,– Hogy szedsz ki ilyen információkat az emberekből? Hogy a fenébe csinálod?
  – Tudod, van ez a tök menő dolog… próbáltam már elmagyarázni… úgy hívják, előítélet-mentesség. Őszinteség és egyenesség. Rokon kifejezések."

  ,,– Lehet, hogy elülök előled magyaron.
  – Mi van? – bámultam rá. – Miért?
  Megragadott a könyökömnél, és közelhajolt a fülemhez:
  – Ha még egyszer kerek harminchárom percen keresztül szórakozol a nyakamnál, akkor legközelebb kénytelen leszek neked rontani a magyarcsoport szeme láttára."

  ♥♥♥

  VálaszTörlés
 14. "Azt mondod, stréber vagyok. Oké, lehet. És ez miért baj? Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy véleményt formálj rólam anélkül, hogy megkérdeznéd tőlem, mit miért csinálok? Nagyon egyszerű a dolog: kérdezz, válaszolok. Aztán a fejemhez vághatod a véleményedet, de előtte ne."

  VálaszTörlés
 15. Van valami megnyugtató két test együttes mozgásában. Úgy érzed, van, aki kiegészít, van, aki érti minden lépésedet, és képes veled együtt gondolkodni anélkül, hogy meg kellene magyaráznod, mit miért csinálsz. És mindezt a tükörből látni valami egészen elképesztő látvány és érzés.

  VálaszTörlés
 16. "– Miért a németet választottad második nyelvként?
  Unottan mozgolódtam.
  – Mit tudom én. Bírom a Rammsteint, ennyi."

  Ez volt az a pillanat, mikor felnéztem a könyvből, és sírva nevettem háton fekve az ágyamon. És csak nevettem és nevettem. :D

  VálaszTörlés
 17. "Van valami megnyugtató két test együttes mozgásában. Úgy érzed, van, aki kiegészít, van, aki érti minden lépésedet, és képes veled együtt gondolkodni anélkül, hogy meg kellene magyaráznod, mit miért csinálsz. És mindezt a tükörből látni valami egészen elképesztő látvány és érzés."

  Köszönöm szépen a lehetőséget! :) Már nagyon várom a második részt! ♥♥♥

  VálaszTörlés
 18. A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő. Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz.

  VálaszTörlés
 19. "Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell. Szegedre kell mennem, csillagos ötösre kell felelnem magyarból, mert anya magyartanár és nem szabad szégyent hoznom rá. El kell viselnem Hárpia spanyolóráit, azt, hogy Vikit a háta mögött gúnyolják, azt, hogy Tragédia röhög rajtam, azt, hogy mindenki mindig a közelemben akar lenni, velem akar járni, velem akar barátkozni, de nekik egy pillanatra se jut eszükbe, hogy én ezt nem akarom. Mindent csak KELL."
  Bocsánat hogy, hosszú, de nekem kifejezetten ez tetszett. Meg igazából az egész könyvet kiidézhetném, hisz a könyv legtöbb sora idézetnek illene be :)

  VálaszTörlés
 20. Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet."

  VálaszTörlés
 21. "Tudod, a félelem jó dolog. Ha nem lenne, minden túl egyszerű lenne, nem volna mit legyőzni." *-*

  VálaszTörlés
 22. Az összes rész kedvenc, amiben Paul megszólalt. :D

  "– Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet.
  – Na, most melyik filozófustól idézett? – nevettem.
  – Magamtól – mosolygott szórakozottan."

  Köszi a játékot! ^^

  VálaszTörlés
 23. Kedven idézetem a könyvből a következő, mégpedig azért mert teljesen igaz! "A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő. Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz."

  VálaszTörlés
 24. Ez a kettő a kedvencem:
  - "Nem akartam, hogy megtudják, miért kezdtem el olyan fajta zenét hallgatni, amit csak eszméletlen hangosan érdemes betenni a fülembe, hogy elnyomja a bennem sikoltozó érzelmeket, falaimat döngető emlékeket, amiktől sosem fogok megszabadulni…"
  - "Ha most egy romantikus filmben lennénk, kinyitnám az ajtót, elsétálnék a kerítésig, miközben tudom, hogy a fenekemet nézi, és aztán még egyszer, utoljára hátrafordulnék, bájos mosollyal az arcomon. Ehelyett inkább megvártam, hogy megint kiszedjen a kocsiból, csak hogy nevetségesen elcsoszoghassunk a kerítéskapuig."

  VálaszTörlés
 25. Nehéz választás volt, de csak sikerült :D
  "Nekem nem kellenek rózsák meg randevúk, meg gyertyafényes estek; nekem az kell, hogy ilyen ösztönös és őszinte lehessek vele, akár testileg, akár szóban. Nem kell a körítés."

  VálaszTörlés
 26. Egyik legfrappánsabb. :)
  "– Hogy szedsz ki ilyen információkat az emberekből? Hogy a fenébe csinálod?
  – Tudod, van ez a tök menő dolog… próbáltam már elmagyarázni… úgy hívják, előítélet-mentesség. Őszinteség és egyenesség. Rokon kifejezések."

  VálaszTörlés
 27. – Tényleg azt hiszed, hogy az orrára kötném, hogy elvettem a pálinka-szüzességedet?

  VálaszTörlés
 28. "Azt mondod, stréber vagyok. Oké, lehet. És ez miért baj?"

  VálaszTörlés
 29. Az összes Orsis rész nagyon tetszett, de talán ezen röhögtem a legnagyobbat:
  "– Orsi, mondanád a jegyeidet? – szólalt meg Károlyi. – Ide be van írva két négyes németből meg egy ötös irodalomból, angolból kettő ötös… mi van veled?
  – Ööö… köszönöm, jól vagyok. Tanulok. Szorgalmasan. Nem ezt kell csinálni egy gimnázium nevű intézményben?
  – Még mindig nem értem a humorodat, de azért gratulálok, csak így tovább – mormogta."

  VálaszTörlés
 30. "Minden egyes hely egy újabb kaland, méghozzá azért, mert az emberek, akikkel találkozom, mind-mind egy megfejtésre váró rejtvény."

  VálaszTörlés
 31. "Minden egyes hely egy újabb kaland, méghozzá azért, mert az emberek, akikkel találkozom, mind-mind egy megfejtésre váró rejtvény."

  VálaszTörlés
 32. "Ha kimondod, annyira igaz lesz, olyan visszavonhatatlan. Semmissé nem tehető." :D

  VálaszTörlés
 33. "Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet."

  VálaszTörlés
 34. "Vajon én vagyok az egyetlen olyan abnormális lény a világon, akinek százszázalékos módon befolyásolja a hangulatát az a dal, ami reggel, felkelés után egyből az eszébe jut?"

  VálaszTörlés
 35. ,,Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz.

  VálaszTörlés
 36. "A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő. Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz."

  VálaszTörlés
 37. -Orsi, figyelj...
  -Nem.
  -De lehet hogy csak...
  -Nem.
  -És mi van, ha...
  -Nem.

  VálaszTörlés
 38. – Tudod, hogy értem. Milyen volt először itt? Amikor kiderült, hogy felvettek és fel kellett költöznöd? Amikor rájöttél, hogy vége a középiskolás éveknek, és mostantól valami teljesen más kezdődik?
  – Furcsa volt – felelte halkan. – Megszokni, hogy két sráccal élek együtt, hogy a mindennapokban csak magamra számíthatok, hogy anyám nem fog utánam elmosogatni… A suli irtó ijesztő volt. Na, nem mintha nem lenne ijesztő még ma is. De az elején… haza akartam menni. Nem voltam ezzel egyedül, Roli szeptember vége felé majdnem sírva hívta fel az anyját, hogy ő ezt nem bírja tovább, hazamegy. Na, akkor elmentünk inni, és mindjárt más színben láttuk a dolgokat.
  -- valami hasonlót érzek most én is :)

  VálaszTörlés
 39. ,,Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet."

  VálaszTörlés
 40. – Orsi, mondanád a jegyeidet? – szólalt meg Károlyi. – Ide be van írva két négyes németből meg egy ötös irodalomból, angolból kettő ötös… mi van veled?
  – Ööö… köszönöm, jól vagyok. Tanulok. Szorgalmasan. Nem ezt kell csinálni egy gimnázium nevű intézményben?
  – Még mindig nem értem a humorodat, de azért gratulálok, csak így tovább – mormogta.
  312. oldal^^
  Köszi a lehetőségt, és sok sikert mindenki másnak!
  [molyon mandi12 névvel követlek]:)

  VálaszTörlés
 41. A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő.

  VálaszTörlés
 42. "Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell."

  VálaszTörlés
 43. "A múlt…a múlt az egy trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik ma vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az eletünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket."

  VálaszTörlés
 44. " – Oli – tettem a kezemet az arcára, mert máshol nem mertem hozzáérni. A torkomba ugrott a szívem. – Oli, hahó! – Megcsapdostam az arcát, de nem reagált. – Na!
  – Au! – pattant ki a szeme – Én csókra várok, erre megütsz?"
  283. Oldal

  VálaszTörlés
 45. "– Oli – tettem a kezemet az arcára, mert máshol nem mertem hozzáérni. A torkomba ugrott a szívem. – Oli, hahó! – Megcsapdostam az arcát, de nem reagált. – Na!
  – Au! – pattant ki a szeme – Én csókra várok, erre megütsz?"

  VálaszTörlés
 46. Ilyen volt ez az este is Kornéllal. Az eleje túlcsordulóan lelkes, a közepe kicsit fájdalmas, a vége gyönyörűséges.

  VálaszTörlés
 47. "Ó, hogy… nem egy süncsaládot, egy egész rohadt süntenyészetet kellene lenyomni a torkán. Megnézném, akkor is mosolyog-e."

  VálaszTörlés
 48. A kedvenc részem Kornéléknál a családi ebéd:
  "Félperces csend után halk kuncogásra lettem figyelmes. Zoli édesanya volt.- Komolyan azt hittétek, hogy ez a terítős eset köztetek marad? Mégis mit gondoltok, ki takarított fel utána? Lehet, hogy félig megégett a terítő, de az asztal valami mástól bűzlött, az biztos."

  VálaszTörlés
 49. Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell.

  VálaszTörlés
 50. "Mi ekkor éltünk csak igazán; számomra a tánc egy életstilus volt,és egyáltalán nem merült ki abban, hogy egymás teste mellett vonaglunk. Szükségünk volt a koreográfiákra,így lett minden egyes dalból dráma,akárcsak egy színpadra szánt darab. Ennek akartunk élni. A tánc segítségével kaptuk meg azt a valamit,ami hiányzott a mindennapjainkból."

  VálaszTörlés
 51. "– Tényleg azt hiszed, hogy az orrára kötném, hogy elvettem a pálinka-szüzességedet?"

  VálaszTörlés
 52. Van valami megnyugtató két test együttes mozgásában. Úgy érzed, van, aki kiegészít, van, aki érti minden lépésedet, és képes veled együtt gondolkodni anélkül, hogy meg kellene magyaráznod, mit miért csinálsz. És mindezt a tükörből látni valami egészen elképesztő látvány és érzés.

  VálaszTörlés
 53. – Hogy szedsz ki ilyen információkat az emberekből? Hogy a fenébe csinálod?
  – Tudod, van ez a tök menő dolog… próbáltam már elmagyarázni… úgy hívják, előítélet-mentesség. Őszinteség és egyenesség. Rokon kifejezések.

  (És ez mennyire igaz. :)

  VálaszTörlés
 54. "Nekem nem kellenek rózsák meg randevúk, meg gyertyafényes estek; nekem az kell, hogy ilyen ösztönös és őszinte lehessek vele, akár testileg, akár szóban. Nem kell a körítés." :)

  VálaszTörlés
 55. "A múlt… a múlt nagyon trükkös dolog. Hozzánk tartozik, bennünk él, és azzá tesz bennünket, akik vagyunk. Ám emellett azt is el kell fogadnunk, hogy a múlt csak egy része az életünknek. A jelen és a jövő együtt képes sokkal erősebb lenni, mint az, ami eddig meghatározott minket. Nem azt mondom, hogy el kell engednünk a múltat. Észben kell tartanunk, mit jelent számunkra. De emellett tisztelnünk kell önmagunkat annyira, hogy esélyt adunk a jelen és a jövő változásainak. Hogy azok határozzanak meg minket, hogy formáljanak minket, ahogy halad előre az idő. Az elfogadás és a változtatás félelmetes dolog. De aki szembe tud nézni a félelmeivel, biztos jövőt építhet magának. Az az ember boldog lesz."

  VálaszTörlés
 56. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 57. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

 58. "A nagyanyám azt szokta mondani, hogy ha a gyümölcs egyik fele megrohadt vagy kukacos, attól még a másik felét kár lenne eldobnod."-Kornél :)

  VálaszTörlés

 59. "A nagyanyám azt szokta mondani, hogy ha a gyümölcs egyik fele megrohadt vagy kukacos, attól még a másik felét kár lenne eldobnod."-Kornél :)

  VálaszTörlés
 60. "Azt mondod, stréber vagyok. Oké, lehet. És ez miért baj? Egyáltalán hogy jössz te ahhoz, hogy véleményt formálj rólam anélkül, hogy megkérdeznéd tőlem, mit miért csinálok? Nagyon egyszerű a dolog: kérdezz, válaszolok. Aztán a fejemhez vághatod a véleményedet, de előtte ne.
  107. oldal"
  A dobozkában Peni Peni a nevem, köszönjük szépen a játékot!!! Üdv, Enikő.

  VálaszTörlés
 61. Kell, muszáj… meg kell csinálnom, mert elvárják tőlem. Mindent, mindig csak kell.

  VálaszTörlés
 62. "Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet."

  VálaszTörlés
 63. "Minden egyes hely egy újabb kaland, méghozzá azért, mert az emberek, akikkel találkozom, mind-mind egy megfejtésre váró rejtvény."

  VálaszTörlés
 64. "Még mindig jobb egy lyukas fog, mint egy meghúzódott térd, hallottam a hangját a fejemben. Fogfájósan simán lehet csípőt tekergetni, kicsikém, kiment térddel már kevésbé."

  VálaszTörlés
 65. "-Egyébként most a leckédet mondod fel nekem vagy választékosan káromkodsz?
  -Nem tökmindegy?-kuncogtam.
  -De- felelte, aztán végre megcsókolt.
  Számomra egyáltalán nem volt mindegy:féltem, hogy megrémíteném, ha elárulom neki, mennyire fontos lett nekem az elmúlt hetekben..."

  VálaszTörlés
 66. "Na jó, figyelj. Azt hittem az áll a legrosszabbul egy fiúnak, ha stréber, de tévedtem. Az a legrosszabb, ha hisztizik...."

  VálaszTörlés
 67. "... Ez az Olivér-fajta béke volt, amit egyre jobban megszerettem, és reggelenként úgy keltem ki az ágyból, hogy alig vártam, hogy újra meg újra érezhessem.

  VálaszTörlés
 68. "Aztán belenéztem a tükörbe, és elmondtam magamban a mantrámat: ez most csak te vagy, ez most csak te vagy, ez most csak te vagy."

  VálaszTörlés
 69. Úgy érzem, megőrülök. Tudom, ez az időszak minden végzős számára eljön, de az egész sokkal elviselhetőbb lenne, ha legalább tudnám, mihez fogok kezdeni, mit akarok tanulni. De jelenleg a jövőmnek nevezett valami helyén egy nagy fekete lyuk tátong! Ennyi, a jövőm csak egy sötét, üres, végtelen paca. És ez marhára ijesztő.

  VálaszTörlés
 70. "– Hibákat kell ejteni, és bizonyos hibákat nem is egyszer kell elkövetni ahhoz, hogy tanulhassunk belőlük. Fejlődni csak így lehet.
  – Na, most melyik filozófustól idézett? – nevettem.
  – Magamtól – mosolygott szórakozottan."

  VálaszTörlés
 71. "Imádtam megtalálni a lépéseket; mintha csak arra vártak volna, hogy felfedezzem őket."

  VálaszTörlés