2017. november 25., szombat

Tükörlelkek extrák

Sziasztok cukormókusok!

Ebben a villámbejegyzésben összegyűjtöttem nektek pár nyalánkságot, amiket remélem, szívesen fogyasztotok Tükörlelkek olvasóként. Úgy voltam vele, legyen minden egy helyen. Olyan kis pluszra gondolok, mint:

A zenék

Biztos vagyok benne, hogy már rátaláltatok az #első és a #második rész lejátszási listájára is, de azért legyenek most itt. A YouTube csatornámon minden regényemhez tartozik egy dallista (amiket, khmm, igen... néha-néha le szoktam ellenőrizni, na). Megvan a varázsa annak, amikor egyenként keresed meg a könyvekben szereplő dalokat, nem tagadom. Csak tudd, hogy egy helyen, említési sorrendben is megtalálod őket.

Facebook oldal

Az igazán szemfülesek már kiszúrhatták a könyvjelzőkön - amit minden Tükörlelkek példányban megtaláltok -, hogy van egy hivatalos Facebook oldal. Ebben az a tök jó, hogyha ki szeretnétek tenni Facebookon, hogy épp az egyik részt olvassátok, kiválaszthatjátok a sztori hivatalos oldalát, és voilá, ettől nagyon menők lesztek. Az oldalon idézetes képeket, a könyvek részleteihez passzoló zenéket, mindenféle jót megtaláltok.Instagram

Az idézetes képeket a Tükörlelkek instagram oldalán is megtaláljátok. Szóval instán is bekövethetitek az oldalt, ha azt szeretnétek, hogy Tükörlelkek hangulatú képek jöjjenek szembe. :D Arról nem is beszélve, hogy ide is, és a Facebook oldalra is kikerül, ha készítetek saját tükrös képet (bármit, aminek köze van a könyvekhez), és elkülditek üzenetben. Ezek a kedvenceim, mert totál tehetséges olvasóim vannak. Mondom! 
Tükörlelkek kihívás

Ha kvízes/válaszolgatós/tag kitöltős kedvetekben vagytok, ajánlom a 15 kérdéses kihívást, amit nyugodtan lementhettek és kitehettek bármilyen felületre (Facebook, saját blog, Instagram, stb.), és rögtön meg is válaszolhatjátok a kérdéseket. Szerintem tök jó móka. :) Katt a képre a nagyításhoz, és hajrá!
Ennyi lenne - így lehet kimaxolni a Tükörlelkek világát. :D Ha változik valami, vagy új dolgok születnek az éterben tükrös fronton, úgyis frissítem a bejegyzést és újra megosztom veletek. 

Béke, szeretet, napfényeső, rocknroll,

Dóra xx

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése