2018. május 9., szerda

Bolyongó teljes borító


Sziasztok!

Íme a teljes borító, fülszöveggel együtt.

Köszönöm ezt a gyönyörűséget Szabó Vincének, aki a Tükörlelkek borítóinak tervezése során is kitett magáért, de ezúttal valami egészen új szintre emelte a dolgot... :)

A regény napokon belül előrendelhető a gabo.hu-n és a legtöbb könyves webáruházban. A Facebook oldalamra ki fogom tenni az előrendelési linkeket. ;)


Katt a képre a nagyításért!

Papp Dóra: Bolyongó

Szepes Norbert szeptemberben új esélyt kap a helyi hatosztályos gimnázium egyik végzős osztályában. De nem egyszerű a beilleszkedés. Tetoválásai láttán többen összesúgnak a háta mögött, mások őrültnek tartják különös szokásai miatt. És persze fontos kérdés, hogy mit szól hozzá az osztály legmenőbb rockere, nem beszélve az éles szemű Farkas Míráról, aki olyan gyanakvón néz rá, mintha küldetésének tekintené, hogy minél többet megtudjon titokzatos új osztálytársáról.
Norbit azonban évek óta nem érdekli a cikizés. Ami igazán számít neki, az az anyjának tett ígérete, az Őry család baráti oltalma, Mikko, a finn tökfej, a városszéli tölgyerdő, az akácméz, és egy félkarú isten. Csakhogy hamarosan felbukkan egy árny a múltból, aki mintha Norbi saját árnyéka lenne – és a fiú kénytelen számot vetni mindazzal, ami miatt ott kellett hagynia régi iskoláját, és meg kell hoznia egy olyan döntést, amelyben nem biztos, hogy a sors istennői a segítségére lesznek...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése