2018. május 18., péntek

Könyvheti dedikáló turné, Bolyongó előrendelés, beleolvasó


Sziasztok!

Ahogy a cím is mutatja, most egy csomó izgalmas infóval foglak elárasztani benneteket. Na, vegyük szépen sorba!

Először is, már előrendelhető a Bolyongó, a Gabo webshopjában nem kevesebb, mint 30% kedvezménnyel tehetitek kosárba! Ezen kívül már a Líránál, a Librinél, és a Bookline-on is megtaláljátok a könyvet előrendelésben.
Másodszor, van egy hiperszuper meglepetésünk számotokra, ami nem más, mint egy kis (nem is olyan kicsi) beleolvasó a regénybe! Hogy pontos legyek, a teljes első fejezetről van szó. Aki úgy gondolja, hogy kibírja azt a szűk három hetet a megjelenésig, rá ne kattintson a beleolvasóra! :D Aki viszont nem bírja ki, ITT elolvashatja az első fejezetet.

Harmadszor. Ha elolvastad az első fejezetet, már találsz is benne egy dalt. Tudjátok, hogy megy ez nálam: már el is készítettem a Bolyongó lejátszási listáját a YouTube-csatornámon, amire egyelőre még csak azt az egy dalt tettem fel. Megjelenéskor bővítek, nyugi! :)

Negyedszer! A legeslegjobb! Az idei Ünnepi Könyvhét igazán különleges lesz számomra, mert végig fogom turnézni az egészet Hajdú-Antal Zsuzsannával, a Léggömbök és az Utánad c. regények szerzőjével! Zsuzsit imádom, úgyhogy szerintem nagyon jól megleszünk egymás mellett öt napig! :) És hogy hol találkozhattok velünk?

- Június 7-én csütörtökön Debrecenben
- Június 8-án pénteken Győrben
- Június 9-én szombaton Budapesten
- Június 10-én vasárnap Pécsen
- Június 11-én hétfőn Szegeden

A legtöbb városban délután 15 órától dedikálunk, a pontos helyszíneket később hozom. Illetve június 9-én szombaton a Vörösmarty téren 16 órától fogok dedikálni. Tudom, hogy ez "mindössze" öt helyszín, de nagyon bízom benne, hogy a jövőben még több városba el tudok jutni hozzátok! Nagyon várom, hogy találkozzunk végre Budapesten kívül is! A Facebook-oldalamon eseményeket és pontos helyszíneket is megosztok majd veletek, szóval érdemes néha oda kattintgatni. A dedikálásokra pedig nyugodtan hozzátok magatokkal a Tükörlelkeket is, aláfirkantok én mindent a Bolyongó mellett! A könyvek természetesen kaphatók lesznek a dedikálások helyszínén.

El se tudjátok képzelni, mennyire várom már a Bolyongó megjelenését meg ezt az egész Könyvhetesdit! Juppííí! :))

Addig is béke, szeretet, napfényeső, rocknroll,

Dóra xx

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése