2020. június 3., szerda

Helena 2. Szabadesés - megjelenik 2020. júniusában


Június 20-án jelenik meg az átdolgozott, új Helena-trilógia második része, a Szabadesés, a Fénytörés folytatása.Egy év sem telt el azóta, hogy Helena megtudta, miféle szörnyeteg bujkál benne, ám újra kiszámíthatatlan rohamok kínozzák. Hiába él együtt három Gyógyítóval, egyikük sem tud segíteni rajta. Miközben úgy érzi, egy lejtőn csúszik lefelé, egy nap összefut Gregoryval, a lezser mosolyú utazóval, aki rövid idő alatt a bizalmasává válik. Helena szerelme, Jeremy tehetetlenül nézi, mi történik. Nem akarja visszatartani a lányt, de a szerelem és a szabadság határai elmosódnak, Helena pedig menekül a veszekedések elől. Ráadásul Jeremy titkolózik előtte, míg a lány lelke nyitott könyv a Látó fiú számára.
Ám az Anyatermészet közbeszól. Helena vére felébred, és a lánynak ki kell derítenie, milyen életet akar élni egy háború árnyékában, amely messzebbre nyúlik, mint hinné – a saját sorsától pedig sokkal többek sorsa is függhet. Az önismeret kacskaringós felfedezőútja olyan irányba tereli, amit Jeremy álmai sem jelezhetnek előre...

Kedvezményesen előrendelhető a Bookline, a Libri és a GABO oldalán!
Idézetekért, színfalak mögé való bekukkantásért kövessetek Instán, Twitteren vagy TikTokon. :) És gyertek a Facebook-csoportunkba beszélgetni!

Előre is jó olvasást, cukormókusok!

Dóra xx

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése